Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japp- eller Marsmousse

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Servera i glas eller som tårtfyllning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär chokladen i bitar och smält den i en kastrull med ett par msk grädde.
  2. Rör ned äggulorna när den svalnat något. Vispa grädden och vänd ihop alltsammans.
  3. Ställ kallt fram till servering. Jag gillar denna, men jag gör på Mars. Enkel att variera så man bara kan byta ut jappen mot vilken chokladbit som helst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.