Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennies råg- och havrebullar

 
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Rena hälsokällan och vansinnigt goda med!

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en bunke. Häll i kallt vatten och filmjölk och lös upp jästen. Tillsätt salt och olja, rör om. Tillsätt grynen och ev russin, rör om. Tillsätt rågsikt och vetemjöl medan du bearbetar degen till lite geggig men slät. Låt jäsa i 1,5 tim. Baka ut bullar och lägg på bakplåt med bakpapper. Låt jäsa under duk i 30-60 min. Grädda i ugnen 225 grader i ca 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.