Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennys falska biskvier

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Super goda choklad kakor i rutor. Besvärliga men väl värd sitt slit!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i det kokande vattnet. Blanda dom torra ingredienserna tillsammans och sikta ner det i smeten. Häll smeten i bakpapper klädd plåt. Grädda 10 min. i 225grader.
  2. Rör ihop smeten och vispa den sedan med elvisp. Bre ut den på den kalla kakan.
  3. Smält Blockchokladen i tex micron och blanda i 3 msk matolja. bre de på smeten. Låt chokladen stelna något . Smält vita chokladen och blanda i 1 msk matolja. Ringla långa sträck över hela kakan. Kanske genom en plastpåse med litet hål i om man vill. Låt stelna igen och skär i trekanter. Dom är väldigt goda att äta lite halvfrusna!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.