Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennys kokoskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Igår svängde jag ihop den här rätten med dom få ingredienser köket hade att erbjuda. Supergott och superenkelt! Båda ungarna älskade den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen och fräs i lite olja. Hacka löken och tärna äpplet. Häll kokosmjölken i en kastrull. Blanda ner mango chutney, lök,, äpple och den frästa kycklingen. Låt småkoka tills löken är mjuk. Salta och peppra.
  2. Servera med jasminris.
  3. Man kan säkert slänga i vad som helst i grytan. Låt fantasin flöda!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.