Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jenny's Müsli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Nyttigt och gott val till frukost!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop allting och lägg äppelbitarna över samt strö över kanel, låt stå i ugnen i 150 grader i minst en halvtimma. De ska vara hårda när de är klara. Om man vill kan man även ha i russin, mums!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • samaka 3 februari 2009

    Jättegott och helt utan någon form av socker - Perfekt! Äpple och kanel satte verkligen piff! Ett tips till alla müslirostare som, likt mig, har en ugn utan ventilation (ett gissel med dessa moderna inbyggnadsugnar som ej släpper ut värmeångan som bildas under tillagning, vilket gör det svårare att grädda, rosta etc) Låt luckan vara öppen - jag brukar lägga en handduk i vägen så att man ej kan stänga riktigt och luckan står på glänt. Då går det utmärkt att få müslin riktigt torr!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.