Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennys Tekakor

 
Skriv ut

Farligt goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg 1 liter mjölk med 3 dl havregryn kvällen innan. Om detta glöms bort, koka upp och låt svalna.
  2. Blanda allt sammans och låt jäsa en stund i bunken. Kavla ut degen, ca 1 cm tjock, och tag ut rundlar ca 12 cm i diametern. Låt jäsa en stund på plåten.
  3. Grädda i 200-225 grader mitt i ugnen. Ca 10 min. Du ser när de är klara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.