Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jerkkyckling med mangosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna kyckling är så otroligt god i sin mustiga och smakrika marinad. Mangosalsan till är verkligen pricken över i:et. Så underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Placera alla ingredienser utom kycklingen i en stor återförslutningsbar påse och blanda ihop. Lägg i kycklingen, förslut påsen och skaka tills allt är blandat. Låt vila i kylen för att marinera i minst 2 timmar eller över natten, om du har tid.
  2. Salsa: Blanda alla ingredienserna, utom koriander, i en skål och krydda med havssalt och peppar. Blanda ner koriander när du är redo att servera.
  3. Ta ut kycklingen ur kylskåpet 30 minuter innan du är redo att grilla. Grilla kycklingbitarna i ca 15 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt.
  4. Servera kycklingen med mangosalsan, några limeklyftor, kvistar av koriander och eventuellt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.