Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jespers indiska kycklinggryta med kardemummabasmatiris

 
Skriv ut

Ät och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att mixa lök, vitlök, chili och ingefära tills du får en slät massa. Hetta upp oljan och fräs mixblandningen i ca 1 minut. Tillsätt kanel och curry och fräs ytterligare 1 minut. Tillsätt kycklingen och resterande ingredienser och låt sjuda i ca 40 minuter.
  2. Ris: Hetta upp oljan och fräs kardemumman i ca 30 sekunder. Tillsätt riset och fräs ytterligare 1 minut. Häll på vatten och salt och låt riset bli klart.
  3. Servera med kycklingen och en liten klick yoghurt naturell.
  4. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.