Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jills fluffiga bärglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Visst ser det gott ut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor med strösocker och vaniljsocker tills det blir ett hårt skum. Mixa frysta bär, t ex blåbär, hallon eller jordgubbar (spara ev en del och rör ner hela eller garnera med).
  2. Blanda försiktigt ner de mixade bären i äggviteskummet. Avnjut genast, frys en stund eller kör i glassmaskinen. Extra festligt blir det om man tar lite av äggviteskummet och spritsar en maräng på toppen. Ge den ev lite färg med en brännare

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • horseradish 22 februari 2009

    Det blev verkligen jättegott och fluffigt! Tyckte dock att det blev lite för sött...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.