En kall och god rätt till varma sommardagar, ursprungligen från Sydamerika. Fått receptet av en vän från Chile och receptet tillagas i stora delar av Sydamerika. Detta är en personlig variant av orginalet!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Finns bara en sak att säga efter att ha ätit denna rätt; MUMS!
Papas a la huancaina
Ursäkta kommer det här från Chile, för det första PAPA A LA HUANCAINA kommer från ett stad i Perú Huancayo, Chile har få recepeter av mat och kulinarisk uttryck jämfört med Perú till och med vet man a potatisen kommer från Perú och recepeten är falsk och lite kreativt,
http://en.wikipedia.org/wiki/Papa_a_la_Huancaina Läs här och se vart receptet kommer ifrån informera er bättre innan ni säger något ursprung det där bevisar eran okunnighet inom kulinarisk historia
Skit i vad Patricakyllon skriver, det verkar vara en väldigt otrevlig männika! Har fått receptet från en vän från Chile och rätten tillrättas i många länder i Sydamerika enligt källa, så vad Patricakyllon är bara skitsnack från en översittare. VÄLDIGT GOD MATRÄTT i vilket fall som helst!
Tycker dessutom att verkar som om "Patricakyllon" behöver ta en ABF-kurs i rättstavning... Att klaga på skitsaker och dessutom stava som en kratta när man gör det tycker jag bara är patetiskt.