Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jodgubbar med varm vit chockladsås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här är nog det godaste jag ätit i dessert väg. uppskattat av alla från gammel mormor till barn, det e så gott och det går inte och beskriva.

Ingredienser

Instruktioner

tina hela påsen med jordgubbarna eller hallonen i en skål i rumstemp- eller ställ ner dom ett par min i hett vatten i diskhon, när dom tinat häll i rårörsockret och pressa i en 1/2 lime rör försiktigt. låt stå. tag gädden häll i en kastrull, låt koka upp - drag av kastrullen dela chockladen i bitar och rör ner den i gräddenså den smälter pressa i lite lime. häll upp såsen i en kanna OBS: ska serveras varm. ta en klick glass på en tallrik häll över lite av jodgubbs/hallonsröran och häll varm vitchockladsås över. sen är det bara att njuta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.