Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Joels kaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

En kaka som blir som en tårta.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten. Häll sist över kokande vatten och blanda. Grädda i 200 grader i 40 minuter. Låt kakan svalna och dela på mitten. Blanda ingredienserna till mellanlägget och koka häftigt 2 minuter, tag av kastrullen och tillsätt 4 msk vaniljsocker. Bred ut på kakbotten och lägg samman. Garnera med smält nougat eller blanda smör, florsocker, blockchoklad och strö över mandel uppe på kakan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JanBratt 18 september 2008

    Detta är ett recept från min sons hemkunskap

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.