Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Johannas viltsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott och jätteenkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen i en gryta eller stekpanna med smör och olja. Skär vitkål och skalad morot i matberedaren med grov rivskiva. Strimla purjolöken. Låt det fräsa med en stund.
  2. Tillsätt vatten och buljongtärning och låt soppan koka i omkring en halvtimme på svag värme. Smaka av med senap, soja salt och peppar.
  3. Servera soppan rykande varm överströdd med hackad persilja. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.