Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Johnnycakes

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Amerikanska ägg- och glutenfria pannkakor på majsmjöl. Serveras med lönnsirap. Jag kan lova att de är riktigt goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman majsmjöl, salt och smör till en deg. Tillsätt sedan mjölken och kokande vatten. Blanda till en lagom smet.
  2. Baka på båda sidor i välsmord stekpanna eller pannkakslagg.
  3. Servera på amerikanskt vis med äkta lönnsirap.

Kommentarer (1)

  • bullabby 15 augusti 2011

    Hur många blir det ungefär? Kan man använda polenta som majsmjölet?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.