Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jonnas ljuvliga crispchoklad

 
  • Serverar: 22-24 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta superenkla recept uppfann jag med min kompis som inspirationskälla. Den är äventyrlig i smaken med en eftersmak av kola.

Ingredienser

Instruktioner

Smält chokladen i vattenbad. Smält fettet i mikron - men bara så att det mjuknar och blir kladdigt. Krossa kexen ganska grovt. Blanda i fettet i den smälta chokladen och rör om väl. Tillsätt sedan sirap samt mariekexen och rör om. Bred ut chokladsmeten på ett bakplåtspapper och sikta över kakao. Ställ i frysen ca 15 minuter. Skär i bitar ca 3x3 cm

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.