Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordärtskockssoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mild och krämig soppa på en god knöl. En njutning för smaklökarna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skala och skär jordärtskockorna i mindre bitar. Fräs löken i smör i en kastrull.
  2. Tillsätt jordärtskockor, vin, vatten och buljongtärningar. Låt koka under lock ca 15 min eller tills jordärtskockorna är mjuka.
  3. Mixa soppan slät. Häll tillbaka soppan i kastrullen och tillsätt grädden. Värm och smaksätt med peppar.
  4. Garnera gärna med persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • almdalen 28 april 2010

    Hej! Här har du receptet på Jordärtskockssoppan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.