Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordärtskockssoppa med curry och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Annorlunda & matig soppa som passar perfekt som antingen en liten förrätt eller som huvudrätt (som på bilden).

Ingredienser

Instruktioner

Skala jordärtskockor, lök och äpple. Finhacka löken. Skär skockorna och äpplet i bitar. Fräs lök, äpple och curry i smör. Tillsätt skockor och buljong och låt koka tills skockorna är mjuka, ca 10 min. Tillsätt grädde och koka upp. Mixa soppan (om du inte vill att den ska vara så tjock kan du sila den). Smaka av med salt och peppar. Lägg i räkorna och servera! Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.