Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordärtskockssoppa med yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Funkar bra som förrätt till flera personer, men mättande om man äter hel portion. Yoghurten på slutet ger fräschör. I orginalreceptet står det att man ska servera knaperstekt bacon till. Men ett nybakat bröd, foccacia, till är himmelskt....kanske med svarta oliver och fetaost i brödet...

Ingredienser

Instruktioner

Tärna jordärtskockorna och potatisen, hacka vitlöken. Lägg allt utom grädden i en kastrull och koka 15 min. Häll i grädden och mixa soppan slät. Blanda i yoghurten. Servera soppan med flingsalt och ev timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.