Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb- och banansorbet

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god i den härliga sommarvärmen och det går jättesnabbt att göra så man behöver inte vänta för länge när man är sugen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär av en halv banan och skär den i skivor. Sätt sedan in den på ett fat i frysen i 10-20 min
  2. Blanda sedan alla ingredienser i en bunke med en stavmixer eller en mixer eller en matberedare. Blanda till det är en massa
  3. Klar att ätas. Du kan även frysa in den så att den blir lite stel men sedan innan severing igen så tinar du den lite i mikron så att den mjuknar till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.