Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb-och rabarberdessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vårlig efterrätt med syrlig rabarber- jordgubbskompott, och söta mandelbiskvier. Lättgjord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rabarber, sirap och kanel i 5-6 minuter. Låt svalna. Blanda ner de skivade jordgubbarna. Vispa grädden och blanda sen i crème fraiche och vaniljsocker.
  2. Fördela kompotten i glas. Klicka på gräddblandningen och strö över mandelbiskvier.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.