Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb- och rabarbersaft

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Underbar saft!

Ingredienser

Instruktioner

Rensa jordgubbar och koka upp med vatten och rabarber. Koka och mosa mot kanten med en slev. Häll av i silduk eller durkslag med kökshandduk. Mät upp saften och tillsätt ca hälften av sockret och ett kryddmått natriumbensoat per liter saft (mer socker efter behag). Rör om och koka tills sockret löst sig. Häll saften i väl rengjorda flaskor med skruvkork eller tät kork.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • camillaf14 11 juli 2012

    Har nu kokat 3 omgångar av denna underbart goda saft och fler kommer det bli då släkt och vänner har fått smaka och vill ha en egen flaska :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.