Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb- och rabarbersmulpaj med kolasås och cheesecakekräm

 
Skriv ut

Recept från Sofismat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smulpaj: Skölj, skala och skiva rabarbern. Snoppa jordgubbarna och dela i klyftor. Fördela bären i en stor pajform. Strö över brunt farinsocker.
  2. Nyp ihop alla ingredienser till smuldegen och smula över bären. Grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
  3. Kolasås: Mät upp och koka ihop alla ingredienser till såsen i ca 10 minuter tills smeten tjocknat.
  4. Cheesecakekräm: Rör ihop alla ingredienser till krämen.
  5. Servering: Servera pajen med ringlad kolasås över och en klick kräm på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.