Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb- och rabarbersylt

(3 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min mamma och mormor älskar den här sylten! Mormor har gjort den sen jag var liten. Man kan ha den till allt pankakor, våfflor och till glassen. :D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här: Mixa frukterna. Tillsätt syltsockret och koka i 5-10 minuter. Tag grytan från värmen, skumma noga. Häll upp sylten på varma, rena burkar och tillslut genast.
  2. Förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • guardianlinda 15 maj 2008

    Hej! Kan jag byta till hallon?/Linda

  • LizzyElisabeth 13 november 2009

    Alla gånger att denna hamnar på mitt bord nästa sommar.. Kan inte fatta att jag missade detta recept i somras... Så underbart gott det låter till glassen...

  • miramamman 30 januari 2011

    har gjort denna för några somrar sen, äntligen hittar jag receptet tack. det är världen godaste sylt. passar även på macka som marmelad eller till dessertost.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.