Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

jordgubbar i maränggrottor

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

en somrig dessert som man kan förbereda dagen före baka marängerna och förvara dom torrt och laga fruktsåsen som kan stå klar i kylen till nästa dag.

Ingredienser

Instruktioner

sätt ugnen på 200 grader vispa vitorna till hårt socker vispa i socker , bakpulver och salt. klicka ut smeten i engångsmazarinformar gör en fördjupning i mitten med en tesked. sätt i marängerna i mitten av ugnen och stäng av den genast. Låt marängerna så i ugnen i 3 ½ tim skålla skala och kärna ut mandarinenmixa till pure halvera pasionsfrukterna och skrapa ner kärnorna i puren med saft smaksätt med florsocker skiva jordgubbarna fyll i marängerna med bär och sås servare med glass

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.