Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar med smak av Thailand och fryst kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter gott, ska prova den snart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa jordgubbarna.
  2. Mixa chili, salt och socker i en kaffekvarn eller en mortel; smaka av med salt och socker. Blandningen ska vara salt, söt och het utan att ta över smaken helt. Strö blandningen över jordgubbarna.
  3. Blanda kokosmjölk och honung och ställ i frys minst 2-3 timmar.
  4. Gör kokosflager med hjälp av en gaffel av den frysta kokosmassan och servera till jordgubbarna. Servera gärna med sesamflan till också, de finns i asiatiska butiker.
  5. Vinförslag: 7392 Reymos, Spanien

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.