Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- & hallonbrownies

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Galet goda! Jordgubbarna kan bytas ut mot hallon, eller blanda dem båda. På bilden är det hallon. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm, eller fyrkantig form, med bakplåtspapper.
  2. Smält smör och choklad under omrörning på svag värme. Vispa ägg och socker lätt och luftigt, sikta ner vetemjölet. Häll i chokladsmeten och rör varsamt till en slät smet. Bred ut smeten i formen och grädda mitt i ugnen, 200 grader, 10 minuter. Skär jordgubbarna i bitar. Ta försiktigt ut den halvgräddade kakan och strö över jordgubbsbitarna. Ställ in formen i ugnen igen och grädda ytterligare ca 15 minuter. Låt kakan svalna och pudra gärna över florsocker vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.