Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och banansorbet

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Sugen på något sött efter maten? Vad sägs om denna läskande sorbet i en hast, lagad på bekväma frysta bär?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala bananen och skär den i skivor. Finfördela bären otinade i matberedare. Tillsätt bananskivor och socker. Häll vattnet genom matarröret medan maskinen blandar till en slät massa.
  2. Servera sorbeten genast eller frys den någon timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.