Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och citronsaft

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbar.

Ingredienser

Instruktioner

* Skölj och rensa jordgubbarna, mosa dem med potatisstöt. * Tvätta citronerna väl och skala av det yttersta gula på skalet. * Pressa ur saften. * Tillsätt saften och skalet till jordgubbsmoset. * Koka upp socker och vatten till en lag. * Häll den över bärmassan medan den är het. Rör om. * Täck över bärmassan och ställ i kyl 1 dygn. * Häll upp bärmassan att självrinna i silställning. * Häll upp på kalla, väl rengjorda flaskor. * Förvara kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.