Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och mangodessert

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Avsluta med en smakfull dessert med jordgubbar och mango med limoncello och mascarponegrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mascarpone med 3 msk limoncello. Vispa grädden och blanda samman med mascarponen.
  2. Fördela hälften av jordgubbarna och mango i glasen. Blanda resten av limoncellon med sirap och vatten. Doppa kexen i likörblandningen och bryt dem i bitar över frukt och bär. Skeda över hälften av mascarponeblandningen.
  3. Lägg resten av frukt och bär i glasen och resten av mascarponeblandningen. Toppa med riven choklad, jordgubbar och citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.