Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och mangosallad med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera salladen som den är med ett gott bröd eller som tillbehör till nåt gott grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela mangon på båda sidor om den platta kärnan. Ruta fruktköttet med en kniv. Vräng skalet och skär loss fruktköttet.
  2. Skölj och ansa jordgubbarna. Skär dem i bitar.
  3. Fördela salladen på ett uppläggningsfat. Fördela mango och jordgubbar över sallaten. Skär fetaosten i bitar och toppa med den och rostade solroskärnor.
  4. Blanda samman apelsinsaft, honung och olivolja till dressingen. Smaka av med salt och peppar. Servera till salladen med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.