Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och mangospett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nygrillade frukter och bär doftar härligt och kan avnjutas med glass eller lättvispad grädde

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela mangon längs med på båda sidor om den platta kärnan. Skär bort skalet och skär fruktköttet i tärningar.
  2. Varva jordgubbar och mangobitar på väl blötlagda träspett. Pensla frukten med smält smör och grilla spetten runtom tills det börjar dofta gott.
  3. Servera med glass eller lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.