Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs och rabarbermarmelad

(1 kommentar)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Inget konstigt socker, inget konserveringsmedel och ingen citronsyra... Bara helt naturliga smaker av rabarber och jordgubb!!! Snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ingredienserna blandas och kokas i ca 15 minuter under omrörning så sylten börjar stänka kraftigt (ca 102 grader med termometer).
  2. Ta noggrant bort det ljusrosa skum som bildas under kokningen.
  3. Förvara marmeladen i väl rengjorda glasburkar i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SaLeia 13 augusti 2009

    Mycket mumsig marmelad!! Man får bara passa sig för stänket ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.