Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och rabarberpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god paj med knäckigt täcke!

Ingredienser

Instruktioner

Deg: Blanda ihop vetemjöl, smör, socker, havregryn, kanel och hackad mandel. Kör i en matberedare. Lägg skalad, skivad rabarber och skivade jordgubbar i smord pajform. Kavla ut degen och lägg den ovanpå. Placera i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 min. Servera tillsammans med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.