Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsblixt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Något annorlunda att använda jordgubbarna till!

Ingredienser

Instruktioner

Mixa jordgubbar, sirap och mascarpone till glass-liknande konsistens i en matberedare. Tillsätt mandelbeskvier och blanda hastigt. Lägg upp i portionsglas och ät direkt eller ställ dem med fördel i frysen en halvtimme innan servering.

Kommentarer (1)

  • maadalen 7 mars 2010

    Denna efterrätt brukar jag göra och jag tycker den är ljuvligt god. Precis en efterrätt i min smak lagom söt och härligt krämig, sen är den ju så himla enkel att göra också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.