Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsbruschetta

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Knaprigt kanelrostat bröd med len mascarponekräm och myntamarinerade jordgubbar, toppad med choklad och mandelspån.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kanelrostad baguette: Skär brödet i 1-2 cm tjocka skivor. Stek skivorna i smör och pudra dem med kanel på båda sidorna. Låt svalna.
  2. Myntamarinerade jordgubbar: Skölj och snoppa jordgubbarna. Skär dem i mindre bitar och lägg i en bunke. Hacka myntan och strö över jordgubbarna. Häll i råsockret och rör om. Låt jordgubbarna marineras en stund.
  3. Mascarponekräm: Vispa mascarpone med florsockret och vaniljsockret tills det blir lätt och luftigt.
  4. Montering: Bred krämen på de kanelrostade brödskivorna. Toppa med jordgubbar, hackad choklad och mandelspån.
  5. Bruschettan är godast om den serveras inom ett par timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.