Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsbullar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Enkelt och snabbt att göra. Jäses 1 gång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ned jästen i en skål. Smält smöret och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader och häll över jästen. Rör tills den har lösts upp.
  2. Tillsätt salt, sirap och det mesta av mjölet. Arbeta degen väl.
  3. Tag upp degen på mjölat bakbord och dela i 20 bitar. Rulla bullar och lägg i formar. Gör en grop i mitten och klicka i sylt.
  4. Låt jäsa i 30 minuter.
  5. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Grädda i 250 grader ca 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.