Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbscheesecake

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

God och vackert rosa av jordgubbarna. Den blir bäst om man använder färska bär. Garnera generöst med jordgubbar och servera till en klick vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder kexen och blanda med smöret. Tryck ut blandningen i en smord form med löstagbar kant, ca: 24 cm.
  2. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten. Ta upp, krama ur och smält i en kastrull med ca: 1 msk vatten.
  3. Mixa jordgubbarna med sockret och rör ner gelatinet i massan. Vispa grädden. Vänd ner osten i jordgubbssmeten och vänd sedan ner den vispade grädden. Vänd ner jordgubbsbitarna. Häll i formen och släta till.
  4. Ställ i frysen minst 5 timmar. Ta ut ca: 30 minuter innan servering och garnera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.