Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbscheesecake (lättare variant)

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Alltid trevligt med ett smalare alternativ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till bottnen i matberedare.
  2. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i 200°C, 8-10 min.
  3. Rör osten mjuk. Vispa i ägg och socker och tillsätt citron och vaniljsockret. Häll smeten i formen och grädda ytterligare, ca 15 min. Låt kakan svalna och ställ den sedan i kylen.
  4. Skölj, snoppa och halvera eller skiva jordgubbarna. Lägg jordgubbarna på tårtan strax före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pingvinen 15 februari 2009

    tack för många intressanta recept:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.