Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsdessert på italienska

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Kul att kunna bjuda på något från Italien.

Ingredienser

Instruktioner

Skär alla utom 4 jordgubbar i små bitar. Blanda Kesella, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar och droppa över juice. Varva smeten och kexen i 4 små glas. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Skittles 17 juli 2009

    Gott! Inget exceptionellt, men en trevlig och fräsch dessert. Missade att köpa florsocker så jag tog 1 msk strösocker och 1 tsk vaniljsocker istället. Kanske hade smeten blivit lite tjockare med florsocker men det funkade... Nästa gång testar jag att droppa över lite Marsalavin istället för apelsinjuice för att förstärka den italienska smaken...

  • albert21 24 augusti 2012

    Vi hade i limoncello istället för apelsinjuicen som även det är italienskt från amalfikusten och gav det en mycket god smak till det hela.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.