Rulla ut i paket, kyld, kavlad smördeg på en ugnsplåt (behåll pappret under).
Picka smördegen med en gaffel.
Grädda på näst nedersta falsen i 12-15 minuter. Efter halva tiden fra ut plåten och picka degen ett par ggr (så att den sjunker).
Ta ut och låt svalna på ett galler.
Vispa samman 2 dl grädde, 200 gram Philadelfiaost, 2 msk florsocker samt finstrimlat skal och saften av 1 lime.
Vispa till en tjock, fluffig konsistens.
Fördela crèmen jämnt över smördegen.
Garnera med 1 liter delade jordgubbar och ev. några färska myntablad.
Servera gärna med ett glas svalt sauternevin.
Tips!
Blanda 1 dl socker med saften och finstrimlat skal av 1 lime . Bre ut sockret på en plåt och låt "stelna" i 1-2 timmar.
Strö sedan limesockret över jordgubbarna.
Detta är extra bra om jordgubbarna inte är så söta, smakrika.