Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbskaos

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Syndigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Vispa grädden fluffig med florsocker. Vänd ner yoghurt och apelsinskal.
  2. 2. Jordgubbsmos: Mixa bären med florsocker, passera genom finmaskig sil.
  3. 3. Snoppa och dela de färska jordgubbarna. Krossa kakorna lätt i en mortel.
  4. 4. Varva gräddblandning, jordgubbar, sås och kakbitar i glas eller portionsformar avsluta med jordgubbar och servera direkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.