Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbskola

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Smaksätt kolan med puré gjord på frysta jordgubbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina jordgubbarna och mixa till puré.
  2. Häll jordgubbar, vispgrädde, socker och sirap i en kastrull och koka i cirka 20 minuter. Gör ett kulprov för att se så smeten är lagom hård. Rör i smöret.
  3. Lägg bakplåtspapper i en form. Häll i kola och låt den stelna. Skär den i bitar och slå in dem i papper.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.