Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbskräm

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Jättegott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och rensa bären. Blanda hälften av bären med vatten och socker. Koka upp och låt sjuda på svag värme ca 5 min. Ta kastrullen från värmen. Blanda potatismjöl och apelsinjuice till en redning och vispa ner det i en fin stråle. Rör om så det inte blir klumpar. Ge krämen ett hastigt uppkok under omrörning så att den tjocknar. Låt svalna.
  2. Vänd ner resten av bären och häll upp krämen i en skål. Servera med kall mjölk. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.