Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbslikör med en gnutta citron

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Blir ca. 7 dl.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva jordgubbarna, riv av lite citronskal med tex en potatisskalare. Varva bär och socker i en glasburk, lägg i citronskalet och häll på spriten. Låt stå på ljus plats i 5 veckor. Skaka burken lite då och då, så sockret löses upp. Sila av och häll på flaskor.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Memelie 29 augusti 2010

    Den blir väldigt söt, så man skulle kunna testa att ta lite mindre socker...

  • rixelen 31 augusti 2010

    jag tänkte pröva detta receptet till mitt projektarbete, har du fler recept så bara lägg upp!

  • jalapeno82 4 september 2010

    Har du lock på glasburken? får glasburken stå varmt? i solen? hur brukar du göra? tack på förhand //Linda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.