Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbslikör med kardemumma

 
Skriv ut

En god kombination av smaker. Smakar bäst efter ett par månader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Varva bär, kardemummakärnor och socker i en glasburk med lock tex ett konserveringsglas.
  2. Fyll på med spriten och låt stå mörkt i 4 veckor, skaka då och då.
  3. Sila ifrån bären och sila sedan ytterligare en gång genom ett kaffefilter.
  4. Fyll på flaska och lagra svalt och mörkt i minst två månader.
  5. Tips: Bären smakar gott till glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.