Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsmarmelad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Vad smakar väl mer sommar på vintern än lite hemgjord marmelad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj jordgubbarna. Skär dem i skivor. Lägg jordgubbar, vatten, socker och citronsyra i en kastrull och koka upp. Låt fruktmassan koka i 5 minuter. Tag därefter kastrullen från värmenoch tillsätt pektin. Låt marmeladen svalna och häll därefter upp den på rena burkar.
  2. Samma recept kan användas till hallon, blåbär och krusbär

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.