Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsmarmelad med persikor

 
Skriv ut

Den här marmeladen är god som tårtfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bären och rensa dem och låt rinna av. Skär fruktköttet i småbitar. Varva bär, frukt och socker i en gryta. Hetta upp långsamt och koka sakta 5 minuter. Blanda pektinet med 1 msksocker och rör ned i koket. Stormkoka 2 minuter och ta sen grytan från värmen och skumma ytan väl.
  2. Slå upp på väl rengjorda glasburkar och förslut väl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.