Låt gelatinbladen ligga i en skål med kallt vatten 5 minuter.
Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker pösigt i en skål.
Värm jordgubbssaften i en kastrull och lägg ner de urkramade gelatinbladen och låt dem smälta i den varma saften.
Vispa grädden, men inte för hårt, då blir moussen grynig. Blanda hälften av grädden med äggvispet. Rör ner saft- och gelatinblandningen i en jämn stråle.
Tillsätt limoncellon och resten av den vispade grädden. Rör till en jämn smet. Fördela i dessertglas och låt stå i kylen i minst 4 timmar.
Mixa jordgubbarna med gelésocker Multi, lägg över i en kastrull och koka i 30 sekunder. Fördela på toppen av moussen. Låt stå kallt till serveringen. Dekorera med mynta och jordgubbe.
hej hej. det låter jätte smaskigt med jordgubbsmousset! jag och min kompis ska bjuda våra familjer på middag och kommer att ha mousset till efterrätt! tack
hej hej. det låter jätte smaskigt med jordgubbsmousset! jag och min kompis ska bjuda våra familjer på middag och kommer att ha mousset till efterrätt! tack