Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsmuffins

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kommer tillverka måånga sådana här i sommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader
  2. Rör matfett och socker ljust och poröst. Tillsätt äggen ett i sänder under fortsatt kraftig omrörning.
  3. Blanda samman mjölet med vaniljsocker och bakpulver. Rör ner det i smeten växelvis med gräddmjölken. Rör till en slät smet. Fördela smeten i formarna.
  4. Rensa jordgubbarna och dela dem i mindre bitar. Tryck ner jordgubbar i varje kaka. Ställ dem på bakplåten och grädda mitt i ugnen 15-20 minuter eller tills kakorna känns torra och har fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • brittlindblom 20 juli 2010

    Bästa muffinsreceptet . Gjorde det i matberedaren. Suveränt. Det blev 25 st.... Puttan

  • bakaekul 17 juni 2012

    Jättegoda! :)

  • Svesse60 11 juli 2012

    Mycket uppskattade och goda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.