Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbspaj

 
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod jordgubbspaj som även går att bytas ut mot tex. krossad ananas eller blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och lägg den i en pajform med löstagbar botten.
  3. Blanda sen alla ingredienser förutom jordgubbarna till smeten. Räcker att blanda ihop med en gaffel eller sked. Dela sen jordgubbarna i rätt så små bitar. Tillsätt i smeten och blanda runt tills smeten blivit lite röd. Häll över smeten i formen och grädda i ca 30 minuter.
  4. - Pajen kommer vara lös när den är klar, men man kan stänga av ugnen och öppna luckan och låta den stå kvar tills den blivit lite mera fast.
  5. - Lägg gärna på ½ liter skivade jordgubbar på pajen när den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.